Octombrie. In cateva zile apare si luna in care lucrurile, deja asezate din septembrie incep sa aiba primele rezultate. In octombrie se scriu rapoarte de performanta si se sta cu ochii bine deschisi la noutatile din jur. Peste ce noutati am dat noi, descoperiti mai jos.

hubspot
  1. HubSpot are un portofoliu care ne-a placut mult, cu clienti pe masura. Gasiti studii de caz, testimoniale si marturii ale managerilor care au lucrat cu HubSpot, cu rezultate masurabile si impact contorizat.
  1. Pe Simon Sinek il urmarim de multa vreme, insa zilele acestea i-am redescoperit una dintre conferinte pe TEDx. S-ar putea sa o stiti, insa merita revazuta ori de cate ori aveti nevoie de inspiratie atunci cand va intrebati „De ce ceilalti au succes?”
  1. Urmarim cu interes evolutia proiectelor premiate pentru creativitate, design si inovatie de pe internet. De data asta suntem insa fascinati de proiectele Sennheiser Reshaping Excellence, Eginstill si Compliments.
awwwords
  1. Pentru ca avem si clienti mici si mijlocii, in cautarea de a le explica am gasit acest articol: 6 Sfaturi referitoare la buget, pentru proprietarii bussinesurilor mici.
  1. Cel mai citit si comentat articol de pe Forbes.com este 12 Habits That Set Ultra Successful People Apart, lista care ne-a placut si pe care avem de gand s-o completam!
  1. Un video extraordinar pe care avem de gand sa-l vedem o data pe an.
  1. Recomandare: Cartea Saptamanii

Am hotarat ca, in fiecare saptamana sa va recomandam o carte din ariile noastre de expertiza.

Prima carte de acest gen este The Paradox of Choice: Why More Is Less, semnata de Barry Schwartz pe care s-ar putea sa-l stiti daca ati citit The Battle for Human Nature sau The Costs of Living.

In carte, Barry Schwartz explica pe larg in ce moment o decizie se modifica in detrimentul psihologic si emotional al starii noastre intr-un moment dat. Limbajul este accesibil, pe alocuti chiar anecdotic – oricum nu este o carte care sa va plictiseasca ba chiar s-ar putea sa va raspunda la intrebarea primara „de ce punem probleme in loc sa oferim solutii?”.

Pe 2 ne vedem la Webstock, cel mai important eveniment de social media din Romania, da?

Te-ar putea interesa si: