In timp ce articolele de pe bloguri sunt arhi-suficiente, explicative si resurse de toata increderea, incepe sa prinda curaj si continutul sub forma podcast-urilor. Daca nu sunteti familiarizati, podcast-urile sunt discutii, interviuri sau monoloage audio inregistrate, pe care oricine le poate crea si pe care le puteti asculta pe smartphone, tableta sau laptop. Sunt perfecte pentru a obtine doza zilnica de inspiratie si de a invata lucruri noi, actuale, fara efort.

Singurul inconvenient in legatura cu podcast-urile este ca, putand fi create de oricine, devine grea selectarea celor cu adevarat valoroase. Tocmai de aceea, am cernut timp de cateva saptamani prin peste 120 de podcast-uri (din strainatate), pentru a va prezenta… aurul.

eCommerceFuel-Black2

1. eCommerceFuel Podcast

Unul dintre cele mai ascultate podcasturi, prezentat de Andrew Youderian, autorul ghidului “The Ultimate Guide To Dropshipping” este eCommerceFuel. In episoadele sale, Andrew vorbeste din perspectiva unui specialist ecommerce despre cum sa construiesti business-uri online si despre ce elemente sa imbini astfel incat acestea sa fie profitabile indiferent de conjuncturi.

Mixergy-Podcast-photo-of-Andrew-Startup-Stories

2. Mixergy Podcast

La numai 20 de ani, Andrew Warner a folosit toti banii disponibili pe cardurile lui de credit pentru a porni o afacere pe internet, care in cele din urma, a ajuns sa aiba un profit de 30 milioane $ pe an. Dupa succesul lui, a creat Mixergy intr-un efort de a-i ajuta si pe altii sa invete de la antreprenori cu experienta, tot ceea ce l-a ajutat si pe el.

smart passive

3. Smart Passive Income Podcast

In cazul in care cautati un podcast care sa imbine instructiunile teoretice cu elemente de inspiratie, Smart Passive Income Podcast, gazduit de Pat Flynn este ceea ce cautati. Veti afla si cum functioneaza strategiile de marketing clasice dar si cele iesite din comun, ba chiar si cateva povesti ale antreprenorilor invitati in studio.

ecommercepulse

4. EcommercePulse Podcast

Poate unul dintre cele mai complete podcasturi pe care le-am ascultat, este cel gazduit de Leighton Taylor un fost web designer cu valente antreprenoriale, care ofera sfaturi practice si la obiect pentru o gama de topic-uri de nisa (de exemplu despre cum sa-ti alegi cosul de cumparaturi, ce anume sa iei in calcul atunci cand iti construiesti traficul pe site, cum sa faci optimizarea conversiei, etc.).

Build My Online Store Podcast

5. Build My Online Store Podcast

Un alt podcast creat de un antreprenor, bun de urmarit daca sunteti la inceputul crearii unui business de ecommerce, deoarece sfaturile data aici sunt pentru incepatori. Util insa pentru cei care vor sa bifeze corectitudinea construirii unui magazin online.

steve-chou-2

6. My Wife Quit Her Job Podcast

Pe un ton amuzant si in acelasi timp informativ, Steve Chou, gazda acestui podcast, ia interviuri unora dintre cei mai de succes antreprenori de ecommerce si despre cum si-au ridicat acestia imperii, plecand de la un credit pentru casa sau lucrand peste 100 de ore pe saptamana.

billy-blogart

7. Forever Jobless Podcast

Un podcast foarte subiectiv, cel de fata vizeaza direct toate dedesubturile si greutatile prin care trece un antreprenor care isi construieste singur un business in ecommerce.

john-duma

8. Entrepreneur Of Fire

Daca sunteti in cautarea unui podcast usor, pe care sa-l ascultati dimineata pentru inspiratie, acesta este! Fiecare episod aduce cate un alt antreprenor care isi impartaseste experienta de business, asa ca poate fi mai mult decat motivant o astfel de inregistrare, intr-o dimineata in care esti prins in trafic.

fizzle-show

9. The Fizzle Show Podcast

Un show in toata regula, The Fizzle Show a inceput ca o emisiune de divertisment pe seama ecommerce-ului, de catre 3 prieteni Corbett Barr, Chase Reeves si Caleb Wojcik si continua si astazi ca un mix intre sfaturi aplicabile, inspiratie si umor cat cuprinde.

Asta este lista noastra, insa sunt mult mai multe podcasturi care merita atentie. Tu ce podcast-uri asculti? Impartaseste-ne si le adaugam listei noastre.

btn-hover

Iar daca vrei sa vorbim despre cum te putem ajuta sa-ti cresti business-ul ecommerce, scrie-ne iar noi iti raspundem in cel mai scurt timp.

 

Te-ar putea interesa si:

Facebook Comments

Post a comment