Dupa ce articolul 23 tool-uri utile pentru un marketer modern a avut succes, ne-am gandit ca un articol cu resurse care sa fie util pentru dilemele de ecommerce, este cum nu se poate mai potrivit. Si-am adunat toate resursele pe care le urmarim noi, pana au iesit 20 la numar.

Daca mai stiti si altele, dati-ne de stire si le adaugam in lista.

 1. Practical Ecommerce

Una dintre cele mai bine documentate resurse, cu informatii si articole despre platforme, marketing online, conversii si social media este Practical Ecommerce. Probail o cunoasteti deja, insa noi am ales s-o pomenim prima datorita continutului sau valoros. Directionate spre cei care cauta sa-si rezolve probleme punctuale, Practical Ecommerce este una dintre sursele care ofera si insight-uri despre optimizare, vanzare si content marketing.

 1. Blogul MOZ

SEO, PPC, Content Marketing, SMM – sfaturi de la cei mai buni din industrie, noutati, how-to-uri si insight-uri, toate pentru imbunatatirea skillurilor de marketing online si, implicit de ecommerce.

 1. Blogul Bigecommerce

O resursa care se bazeaza pe studii de caz, povesti de succes si articole cu exemple practice, din care puteti invata cum sa va construiti mai bine o strategie sau ce trebuie sa contina un raport care contribuie la performanta.

 1. Damn, I Wish I’d Thought of That!

Dupa ce a scris cartea „Word of Mouth Marketing”, Andi Sernovitz isi pune la bataie tot know-how-ul in forma unor newslettere apetisante si bogate in continut, cu atat mai mult cu cat sunt scrise dintr-o perspectiva personala.

 1. Blogul Econsultancy

In cautarea unor sfaturi practice si aplicabile business-urilor mici? Pe blogul Econsultancy gasesti articole care dezbat subiecte diverse, de la cresterea conversiei pana la cele mai bune practici de Social Media.

shopifyblog_ecomresource

Iar dupa #top5-ul nostru, inca 15 site-uri pe care vi le lasam cu link-uri mai jos, pentru inspiratie:

 1. KissMetrics
 1. 107 Buttoane de CTA ale celor mai mari Magazine Online
 1. Blogul Vandelay Design
 1. Hongkiat
 1. Shopify Ecommerce Blog
 1. The Llama Commerce Show
 1. Sellbrite Ecommerce Blog
 1. Optimizely blog
 1. Marketing Land
 1. Blogul Koozai
 1. Content Marketing Institute
 1. Mashable
 1. Bootstraping Ecommerce
 1. About Ecommerce
 1. Slideshare | Ecommerce

 

Iar daca resursele astea nu sunt suficiente, mai multe noutati de ecommerce gasiti aici. Si, cand aveti intrebari la care va putem raspunde, fie despre magazinele online, fie despre platformele de ecommerce sau despre marketing online, stiti indemnul nostru:

btn-hover

Te-ar putea interesa si:

Facebook Comments

Post a comment