Aflata la a VII-a editie, Gala premiilor e-Commerce reuneste in fiecare an cei mai importanti speakeri nationali si internationali din domeniu. In acest an, maratonul prezentarilor si workshop-urilor din 8 si 9 mai abordeaza teme ca:

  • Google’s view on E-Commerce;
  • Social Media si Comertul Electronic;
  • SEO Clinic – SEO tips and tricks;
  • E-Mail Marketing – 5 sfaturi pentru mai multe vanzari prin intermediul newsletter-ului;
  • Optimizarea campaniilor Google AdWords.

Ce aduce nou IzzIsale la Gala premiilor e-Commerce?

Gpec 2012 aduce in prim plan E-commerce Zone, modulul de prezentari al principalilor furnizori de servicii de e-Commerce. In prezentarea realizata de Inotec in cadrul acestui modul se va pune accent pe importanta serviciilor integrate de e-Commerce pentru dezvoltarea si implementarea proiectelor importante de e-Commerce.

Platforma e-commerce

Cu o echipa specializata in dezvoltarea si implementarea strategiilor de marketing online, IzzIsale prezinta, in premiera, e-Commarketing – Serviciile complete de Marketing Online destinate magazinelor online. Aceste servicii completeaza cu succes facilitatile avansate ale platformei de e-Commerce.

Specializarea strategiilor si actiunilor de marketing online pentru zona de e-Commerce se bazeaza pe experienta proiectelor dezvoltate in diverse domenii de activitate: constructii, auto, culinar, cadouri, etc.

Te asteptam la Gpec sa discutam despre cum poti pune in practica proiectul tau online.

Tu vino cu Ideea – Restul e IzzIsale!

Te-ar putea interesa si: