Inotec la Internet & Mobile World 2014

Ce faci pe 8-9 Octombrie?


Iti spunem noi! Elibereaza-ti programul intre 8 si 9 Octombrie! Daca pana acum ai avut motive sa amani succesul businessului tau online, data asta vom fi si mai aproape de tine! Te vom astepta nerabdatori la standul nostru de la Internet and Mobile World editia 2014 la ROMEXPO, Pavilioanele C1 si C2 pe bulevardul Marasti 65-67, Bucuresti.

Ce trebuie sa stii despre Internet & Mobile World?

Internet & Mobile World este un eveniment B2B axat pe instrumente si strategii care ajuta afacerile ca a ta sa creasca prin prezenta in online si marketingul digital. Este un eveniment anual ce aduce in acelasi loc principalii “actori” din lumea afacerilor Internet and Mobile din Romania si regiune.

Expo-conferinta se afla la a 3a editie, in care vei afla cele mai bune solutii online pentru business-ul si proiectele tale. Vei putea descoperi de la cei 30 de speakeri internationali ultimele trenduri si tehnologii din industria digital si nu uita de posibilitatile de networking cu cei peste 5000 de vizitatori. Mai multe detalii poti gasi AICI.

Ti-am pregatit ceva?

Vrem sa iti oferim un cod de 30% REDUCERE cu care te poti inregistra pe site-ul Internet and Mobile World. Dar ca sa stim trebuie sa ne scrii pe contact@inotec.ro.

Iti poti achizitiona biletul cu codul de reducere primit prin email AICI

Perioada de inscrieri este pana inclusiv pe 7 Octombrie, dar pana atunci se mai scumpesc nitel biletele! Deci grabeste-te sa iei startul de succes al business-ului tau online si hai sa ne vedem la standul nostru de la Internet and Mobile World!

Te asteptam la stand cu o experienta demna de business-ul tau!

Dupa ce te inscrii, da-ne de veste pe Facebook, Twitter sau Google +!

Inotec – Refresh your business

Te-ar putea interesa si:

Facebook Comments

Post a comment